Tryggare hantering av dina personuppgifter - Åstorpsortens RF - Ridsport - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Tryggare hantering av dina personuppgifter

2018-05-25 00:49
GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen.
  • Uppdaterad: 2018-05-25 06:45

Med anledning av GDPR har vi förtydligat våra medlemsvillkor. Medlemsvillkoren har kompletterats med en integritetspolicy som mer utförligt beskriver hur vi använder våra medlemmars personuppgifter. Läs integritetspolicyn här: Integritetspolicy

Inom idrottsrörelsen behandlas en stor mängd personuppgifter, bland annat till att hålla ordning på medlemsregister, fördela ekonomiska stöd och arrangera tävlingar.

Under sommaren kommer mer information om vad GDPR innebär för föreningen och dess medlemmar.

 

Mvh

Styrelsen Åstorpsortens Ryttarförening

Skribent: Eva Hafström
Epost: Adressen Gömd

Åstorps Cykelklubb  

Träningstider på teknikbanan:
Måndagar kl 18-20
Lördagar kl 09-12

  Till Åstorps CK kalender


 

 

 

 


   

Bättre underlag och dammfri bana med

CC road®

 cc_road

 

 


 

 

 

 Gå in ocfacebook tumme.images oss påfacebook.images

Åstorpsortens ryttarförening

 


 

Sisu

 

 


 

 Vecko/månads städning, se info och schema här:

Städschema

 

 

        

 

 

 

 

hit counter dreamweaver

Postadress:
Åstorpsortens RF - Ridsport
Christina Billsten, Haganäsgatan 13
26537 Åstorp

Besöksadress:
Ryttarföreningen, Wramsvägen
26532 Åstorp

Kontakt:
Tel: 070-7674780
E-post: This is a mailto link

Se all info