Nyheter Skånes Ridsportsförbund

Lär känna distriktets nya kommittéordförande i Hopp, Voltige och Para.

Skånska Mästare i Fälttävlan - Alva och Flori och Tindra Ingemansson på Borris Louie.

Snart dax att kora Skånsk mästare i hoppning!

Landslagsledningen i hoppning har tagit ut ryttare till EM för young rider, junior och children, som avgörs i Samorin, Slovakien andra helgen i augusti och med finner vi vår Skånehoppare Viggo Björklund, Österlens Ridklubb.

Nu hittar ni anmälda lag och gruppindelningar för höstens serier på hemsidan. Sök under rubriken Tävling, sen väljer ni gren (hoppning/dressyr) och därefter aktuell serie.

Är Du en ambitiös och engagerad ryttare som vill utvecklas både som människa, idrottare, ryttare och fungera som en förebild inom ridsporten i vårt Distrikt?

Semesterstängt

(2017-07-14 12:58)
Kansliet har semesterstängt vecka 29-31.

Stort grattis till Skånelaget!

Missade ni sista anmälningsdagen?

Silver i Lag SM

(2017-06-29 16:09)
Skånes Ridsportförbund Lag 2, tog silver på Lag SM!

Välkomna till en kurs för säkerhetsansvariga vid tävling. Kursinnehållet är upplagt med en allmän del, oberoende gren, under förmiddagen. Eftermiddagen har specifik inriktning på säkerhetsansvariga vid fälttävlan.

Banbyggaren, hoppdomaren, tränaren och ridskolechefen Jonas Holmberg, Vellinge, är ny ordförande i Svenska Ridsportförbundets Hoppkommitté.

Voltige SM 2017

(2017-05-30 22:06)
Voltige SM arrangeras 7-9 Juli i Malmö på Örestads Ryttarsällskap.

Nu har Svenska Ridsportförbundet öppnat ansökningarna till både en ny omgång av Ryttarutveckling nivå 3, som möjliggörs av Folksam, och ATG Hopp & Talang, som är Svenska Ridsportförbundets utvecklingsprogram på nivå 4.

Behöver en förening utbildning i TDB och Equipe?

Bättre underlag och dammfri bana med

CC road®

cc_road

Gå in ocfacebook tumme.images oss påfacebook.images