Nyheter Svenska Ridsportförbundet

Höst betyder världscupsäsong i den västeuropeiska hoppligan Longines FEI Jumping World Cup. Premiären sker i Oslo, Norge, 17-20 oktober och Sverige ställer upp med en stark kvartett.

Bra resultat i Polen

(2019-10-14 06:23)
Så bra våra svenska ryttare red i Strzegom, Polen. Malin Josefsson var femma med Agaton i den långa fyrstjärniga klassen. Therese Wiklund var fyra i iden korta fyrstjärniga klassen.

Sverige höll undan och red hem segern i FEI Eventing Nations Cup i finalen i Boekelo, Nederländerna. - Så roligt, kommenterade svenska landslagsledningen.

Premiärsöndag

(2019-10-13 08:04)
Premiärdags för GHS Young Rider Cup, Morgondagens Vinnare och inte minst för Sverigeponnyn. Kajsa Björe vann premiären av Morgondagens Vinnare i Gävle. Fanny Blanck från Piteå vann Young Rider Cup.

Peder Fredricson mötte för första gången hästen som bär hans efternamn Fredricson på kavallerikasern i Stockholm vid Ryttarstadion. - Jag är oerhört hedrad, sa Peder som kom tillsammans med hustru Lisen.

Henrik vinnare i Peking

(2019-10-12 17:34)
Henrik von Eckermann och Malin Baryard Johnsson är i Peking och rider Grand Prix på lånade hästar. Under lördagen vann Henrik en tidshoppning på 145-nivå.

Anton tackar för sig

(2019-10-11 14:43)
Don Auriello, en av Sveriges genom tiderna mest framgångsrika dressyrhästar tillsammans med Tinne Vilhelmson Silfvén, kommer att avtackas vid Sweden International Horse Show.

Ny medlemsförening

(2019-10-10 13:52)
Vi hälsar Söderåsens Ryttarsällskap, Skånes Ridsportförbund, välkommen som ny medlemsförening inom Svenska Ridsportförbundet.

Rösta på Årets komet!

(2019-10-10 10:07)
Johanna Due Boje, Ebba Adnervik eller Antonia Pettersson Häggström. Vem tycker du ska vinna Tidningen Ridsports pris som delas ut på Ryttargalan den 27 november?

I det avslutande avsnittet av Hållbara Ryttare säsong 3 sammanfattar Jeanna Högberg och Maria Terese Engell hur knoppen påverkar kroppen.

Hoppningens förbundskapten Henrik Ankarcrona har tagit ut sitt landslag inför 2020. Årets självklara mål är att ha starkast möjliga lag till de olympiska spelen i Tokyo, Japan, 24 juli – 9 augusti.

Taggade och laddade med hästkunskap! 20 lag tog plats på Strömsholm när den första delfinalen av Folksam Hästkunskap Cup avgjordes den 6 oktober.

Spännande final - ja mer än det när Longines FEI Jumping Nations Cup-finalen avgjordes på klassiska Real Polo Club i Barcelona, OS-arena 1992. Sverige landade på en otroligt fin tredjeplats.

Thomas Ryan är en snabbridande irländare som numera rider för Segersta utanför Enköping. Han vann i utklassningsstil ATG Riders League-finalen på Flyinge med fina stoet Chloe.

Louise Etzner Jakobsson vann igen på ny toppnotering i fria programmet i Kristiansand på dryga 78 procent.

Åstorps Cykelklubb

Träningstider på teknikbanan:
Måndagar kl 18-20
Lördagar kl 09-12

Till Åstorps CK kalender

Tillgänglighetsanpassning

Bättre underlag och dammfri bana med

CC road®

cc_road

Gå in ocfacebook tumme.images oss påfacebook.images

Åstorpsortens ryttarförening

Sisu