Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev från styrelsen

12 AUG 2015 16:14
Kära Medlemmar
Vi har gått in i andra halvåret 2015 och snart drar verksamheten i gång för fullt igen på vår anläggning. En hel del har gjorts under sommaren men det finns förstås, som alltid, tillräckligt mycket kvar för att hålla oss sysselsatta r
  • Skapad: 12 AUG 2015 16:14

Kära Medlemmar

Vi har gått in i andra halvåret 2015 och snart drar verksamheten i gång för fullt igen på vår anläggning.  En hel del har gjorts under sommaren men det finns förstås, som alltid, tillräckligt mycket kvar för att hålla oss sysselsatta resten av året.

 

A-och B-hallarnas underlag i toppskick 

Förra veckan var en representant från företaget som vi köpt fibersanden av här och hjälpte oss med underlagen. A-hallen har fått 60 kubik ny fibersand som blandats med den gamla. Den har luckrats upp, blandats, harvats med specialharv samt jämnats ut med hjälp av laser.

 

B-hallen behövde inte någon ny fibersand men den har även luckrats och harvats med special harv samt jämnats ut.

Båda hallarna har nu underlag i toppskick. Vi har tillika fått bättre kunskaper och tips av leverantören om hur de ska skötas för att hålla fortsatt hög standard. En skötselplan håller på att tas fram. Styrelsen överväger bland annat om vi ska köpa en årlig översyn/underhåll av underlagen av det holländska leverantörsföretaget. 

 

Rid in och testa! Vi vill gärna höra vad ni tycker.

 

Mer information om banorna kommer inom kort på hemsidan.

 

 

Kör SM

Nästa vecka, 20-23 augusti är det invigning av Kör SM. Invigningen är på onsdag.

Ingen har väl missat det arbete som pågått under sommaren med att renovera maratonhindren. Renoveringen av maratonhindren har till stor del kunnat bekostas genom en donation på 75 000kr av Sparbanksstiftelsen Gripen.

Anneli Blomberg har lett förberedelserna med att få banan i SM-form. Ett stort tack till Anneli och hennes medhjälpare för deras engagemang och hårda arbete. Lycka till nästa vecka!

 

http://körsm.se/SM_korning_2015.html

 

 

C-hallen tak och underlag

Under sommaren har taket på C-Hallen lappats och lagats. Det är framförallt taket på östra sidan som var i sämst skick. Ett sextiotal nya takskivor har lagt dit. 

Företaget som utfört jobbet heter Sydskiffer och kommer ifrån Halmstad.

De återvänder om några veckor igen för att gå över de ställen där det fortfarande läcker in. 

Kostnaden för detta ser ut att bli mycket lägre än de 150’ som var avsatts för ändamålet i budgeten. Tack vare detta har vi kunnat använda våra medel till att förbättra underlagen i A-och B-hallarna istället. 

Ulf Nilsson med flera kommer efter kör SM sätta igång med underlaget i C-hallen. Diskussioner pågår hur detta ska göras på bästa sätt. Hör gärna av dig till Ulf, tel 070-628 19 98. Alla goda krafter är välkomna.

 

 

Vad kan du hjälpa till med? 

Arbetsbeskrivningar har tagits fram för kansli och vaktmästeri.  Detta är levande dokument som kommer att behöva justeras över tiden. Vi kan redan nu konstatera att listan på arbetsuppgifter och ansvarsområden för framför allt vaktmästeri är alldeles för lång för att kunna skötas på 20 timmar i veckan. 

Föreningen hyr in Fredrik Ingemarsson 20 timmar i veckan för att i första hand sköta underlagen på banorna och banorna är alltid prioritet 1. 

Om han dessutom ska klippa gräs och fixa med allt annat så finns det ingen tid över till att harva banorna. Fredrik lägger därför ned lika mycket tid på ideellt arbete. Ekvationen går inte ihop. 

Vi måste alla hjälpa till för att vi ska kunna hålla vår anläggning i bra skick. Vi kommer därför inom kort att göra listor på olika arbetsuppgifter som vi ber er alla att titta på. Och glöm inte att anteckna dig..

Håll utkik på hemsidan!

 

 

Utbildning i Equipe

Redan nu i september kommer det att ges utbildning i Equipe. Vi behöver fler som kan jobba i sekretariatet vid tävlingar. Utbildningen kostar 850kr per person och betalas av klubben. Utbildningen sker vid två tillfällen, 2-3 tim per gång. Är du intresserad så hör av dig till Johanna på kansliet så anmäler hon dig till kursen, This is a mailto link

 

 

Vi ses på Kör SM!

 

Eva Hafström

Ordförande 

Skribent: Johanna Lindbäck
E-post: This is a mailto link

Medlemskap 2022

Medlemsavgiften för 2022 är oförändrad dvs 
Senior 700:-, Junior 500:- (upp t o m året man fyller 19 år),
Supporter 200:-. Knatte 500:- (upp t o m året man fyller  9 år).

Utförligare information om de olka medlemskapen finns under fliken "Medlemsinformation"


Anläggningskort för 2022 
kostar 1500:- och betalas in på bg 5170-8055. För att lösa detta måste du vara senior- eller juniormedlem.

Styrelsen har beslutat att om man arbetat minst 50 timmar under det gångna året då ingår detta i medlemskapet för nästkommande år. Dvs du arbetar 20 timmar utöver de 30 timmar som gäller för ett aktivt medlemskap.


Åstorpsortens Ryttarförening använder följande swish-nr:

123 440 77 48 gäller vid träningar

123 005 35 87 gäller vid tävling, P&J, P&R

 

VG Ange vad det gäller, ex dressyr fika, hopp rosett osv

Projekt 

Tillgänglighetsanpassning
N
u är det klart - Tack alla ni som bidragit!


 

 

 

 


   

Bättre underlag och dammfri bana med

CC road®

 cc_road

 

 


 

 

 

 Gå in och facebook tumme.images oss påfacebook.images

Åstorpsortens ryttarförening

 


 

 

 


 

 Vecko/månads städning, se info och schema här:

Städschema

 

Åstorps Cykelklubb tränar på teknikbanan måndagar kl.17-20 och lördagar kl.9-12.

 

        

 

 

 

 

hit counter dreamweaver

Postadress:
Åstorpsortens RF - Ridsport
Christina Billsten, Haganäsgatan 13
26537 Åstorp

Besöksadress:
Ryttarföreningen, Wramsvägen
26532 Åstorp

Kontakt:
Tel: 04257920
E-post: Maria.Haugdal@conaxe...

Se all info