Nyheter Skånes Ridsportsförbund

Är Du ryttare, tränare, funktionär, arrangör, uppfödare eller kanske ponnyförälder till aktiva barn? ALLA som känner att Ni har något att bidra med är välkomna in med Er motivering.

GRATTIS säger vi till våra vinnare i ponnyallsvenskan div 2. Torns RF, Älleköpinge RF och Flyinge RF! 28 lag har kämpat om vinsten och dessa tre har gått ut som vinnare. ETT STORT STORT GRATTIS!

Valberedningen

(2020-11-19 12:16)
Är du en strateg och en proaktiv person med eget driv och som trivs i sociala sammanhang? Tycker du det låter intressant att få chansen att på riktigt göra skillnad och bidra till Skånsk ridsport? Eller vet du kanske precis rätt person för uppdraget?

Nominera er ungdomar till 2020 års ungdomssektion och ungdomsledare så fortsätter vi lyfta allt fantastiskt engagemang.

Med anledning av de skärpta allmänna råd som Folkhälsomyndigheten tillsammans med respektive smittläkare har utfärdat för flera regioner har förbundsstyrelsen gått igenom rekommendationerna till föreningar, arrangörer och ridskolor.

Finaldags för dessa lag

(2020-10-26 11:29)
Nu närmar sig finalen i den roligaste serien i Skåne - Seniorcupen á la Torstenson. Och det är snart finaldags för dessa lag...

Skåne Topp 10

(2020-10-21 16:00)
Hela (nästan) världseliten finns i Skåne! WOW vilket startfält!

Stort grattis önskar vi Klippans Ridklubb som red hem vinsten i Ponnyallsvenskan DIV 2 - DRESSYR!

Förberedelserna inför första Skånska Mästerskapen i Working Equitation pågår för fullt på Hässleholms Ridklubb. Både seniorer och juniorer gör upp om de åtråvärda platserna att bli historiska som första Skånska WE-mästaren någonsin!

Dressage against cancer

(2020-10-14 15:25)
Skånes Ridsportförbunds Dressyrkommitté har startat en insamling till Cancerfonden för att deras arbete betyder otroligt mycket för många.

Äntligen jul!

(2020-10-14 09:41)
ÄNTLIGEN JUL - Välkomna på jullunch!

Skånsk fälttävlan har ju fullkomligt bara bubblat denna sommar och sensommar. I juli gick de Skånska Mästerskapen för såväl ponny som häst. Och sedan Lag-SM i Flyinge med medaljer i alla valörer som följd. Vilka fantastiska ryttare vi har!

Skåne Topp 10

(2020-10-02 06:06)
Rankinglistan är framtagen! Vem vinner Skåne Topp 10 á la Österlens Hästtransportcenter i år?? Skåne är ju till bredden fylld med fantastiska ryttare på alla nivåer, inte minst på den allra högsta!

Ett sätt att ge tillbaka

(2020-09-16 11:47)
Våra funktionärer och andra ideellt engagerade betyder allt för vår ridsport och dess utveckling. Sprunget ur detta vill banbyggaren Fredrik Malm uppmärksamma och uppmuntra de viktiga ideella funktionärerna.

Arrangörsmöte 21 oktober

(2020-09-04 14:23)
Hopp- och Dressyrarrangörer! Välkommen till vår digitala arrangörsträff den 21 oktober.

Medlemskap 2021

Medlemsavgiften för 2021 är oförändrad dvs
Senior 700:-, Junior 500:- (upp t o m året man fyller 19 år),
Supporter 200:-. Knatte 500:- (upp t o m året man fyller  9 år)
Avgiften betalas till bg 5170-8055
Glöm inte att ange personnummer och namn

Anläggningskort för 2021
kostar 1500:- och betalas in på bg 5170-8055. För att lösa detta måste du vara senior- eller juniormedlem.

Styrelsen har beslutat att om man arbetat minst 50 timmar under det gångna året då ingår detta i medlemskapet för nästkommande år. Dvs du arbetar 20 timmar utöver de 30 timmar som gäller för ett aktivt medlemskap. Fyll i dina timmar på tidskortet som finns i sekreteriatet.

Tillgänglighetsanpassning
u är det klart - Tack alla ni som bidragit!

Bättre underlag och dammfri bana med

CC road®

cc_road

Gå in ocfacebook tumme.images oss påfacebook.images

Åstorpsortens ryttarförening

Sisu

Vecko/månads städning, se info och schema här:

Städschema

Åstorps Cykelklubb tränar på teknikbanan måndagar kl.17-20 och lördagar kl.9-12.

hit counter dreamweaver

Postadress: