Nyheter Skånes Ridsportsförbund

Arrangörsmöte

(2021-09-15 13:58)
Välkommen till en onlineträff med fokus på Tävlinglingsfördelning gällande hopp och dressyr

Segrare i 2020-års Seniorcup hoppning á la Torstensons är Råby Ridklubbs härliga lag Österlens Hästtransportcenter Power Pinglor. Stort grattis!

Vinnare i Seniorcupen Dressyr á la Torstensons 2020 är ÖVEDS KLOSTERS NUNNOR! Stort Grattis!

Rider du på världens bästa ridskola? Har du en ridlärare som gör din tid i stallet till veckans höjdpunkt? Hylla alla goda ledare & lyft ridskolans viktiga roll! Vi behöver din hjälp att utse Årets ridlärare & Årets ridskola 2021. Nominera här & nu.

Om årets viktigaste möte

(2021-09-01 14:02)
Årets viktigaste möte, årsmötet står runt hörnet. Vad är ett årsmöte och hur får vi föreningens unga medlemmar att delta på årets viktigaste möte där alla medlemmar under 26 år har rösträtt?

Att arrangera hopptävling

(2021-08-25 16:03)
Välkomna till en utbildning för tävlingsledare och funktionärer med inriktning hopptävling!

Ryttarutveckling 2.5 och Juniorcupen - 2 stora satsningar för våra yngre ryttare. Missa inte chansen att delta om du är ryttare som satsar lite mer och för er juniorer som med enkelhet hoppar över 1.10 hinder.

Under Skånska Mästerskapen i hoppning utdelades även ett wild card till den prestigefyllda tävlingen Skåne Topp 10!

Grattis till alla Skånska Mästare i hoppning!

Torstensons Junior Cup

(2021-08-19 11:50)
Senior utökas med Junior! Torstensons Senior cup har länge varit en av de roligaste tävlingsformerna för seniorer i Skåne och nu finns möjligheten för Juniorerna att ha lika kul!

Sommar

(2021-07-09 11:57)
Härliga dagar med hästar, familj och vänner - sommaren är här!

Varmt välkomna till DUS Skånes käpphästtävlingar på Ribersborgsstranden den 13 – 14 augusti. Vi kommer att anordna olika käpphästklasser samt Skånska Käpphästmästerskapen som kommer gå av stapeln under lördagen.

Arrangera en rosettklass

(2021-07-08 14:53)
Detta är en klass för att utveckla och stimulera fler att rida dressyr, göra dressyren roligare och ge möjligheten att premiera och stoltsera med sina egna prestationsförbättringar ute på banorna.

Genomgång av TDB, att ansöka om tävling och att skapa proposition m.m. Hur man genomför en dressyrtävling från början till slut.

Välkommen till HLR-kurs med hjärtstartare! Med rätt kunskap kan din insats vara direkt avgörande när och om olyckan är framme.

Medlemskap 2021

Medlemsavgiften för 2021 är oförändrad dvs
Senior 700:-, Junior 500:- (upp t o m året man fyller 19 år),
Supporter 200:-. Knatte 500:- (upp t o m året man fyller  9 år)

Anläggningskort för 2021
kostar 1500:- och betalas in på bg 5170-8055. För att lösa detta måste du vara senior- eller juniormedlem.

Styrelsen har beslutat att om man arbetat minst 50 timmar under det gångna året då ingår detta i medlemskapet för nästkommande år. Dvs du arbetar 20 timmar utöver de 30 timmar som gäller för ett aktivt medlemskap.

Åstorpsortens Ryttarförening använder följande swish-nr:

123 440 77 48 gäller vid träningar

123 005 35 87 gäller vid tävling, P&J, P&R

VG Ange vad det gäller, ex dressyr fika, hopp rosett osv

Tillgänglighetsanpassning
u är det klart - Tack alla ni som bidragit!

Bättre underlag och dammfri bana med

CC road®

cc_road

Gå in och facebook tumme.images oss påfacebook.images

Åstorpsortens ryttarförening

Vecko/månads städning, se info och schema här:

Städschema

Åstorps Cykelklubb tränar på teknikbanan måndagar kl.17-20 och lördagar kl.9-12.

hit counter dreamweaver

Postadress: