Nyheter Skånes Ridsportsförbund

Ett sätt att ge tillbaka

(2020-09-16 11:47)
Våra funktionärer och andra ideellt engagerade betyder allt för vår ridsport och dess utveckling. Sprunget ur detta vill banbyggaren Fredrik Malm uppmärksamma och uppmuntra de viktiga ideella funktionärerna.

Arrangörsmöte 21 oktober

(2020-09-04 14:23)
Hopp- och Dressyrarrangörer! Välkommen till vår digitala arrangörsträff den 21 oktober.

Ny familjemedlem i RE:RIDE

(2020-09-03 09:53)
Lomma ridklubb har blivit en del av RE:RIDE familjen. Lyckan när familjen utökas är stor. Tanken på att våra föreningar vill bidra till en ökad inkludering och därmed minska utanförskapet värmer otroligt.

Ridsport 2025 i vår nya verklighet – vad har hänt och vad behöver hända?

Förebygg psykisk ohälsa

(2020-08-12 14:46)
I vårt arbete för att förebygga psykisk ohälsa erbjuder vi en serie av föredragshållare. Tre kvällar under höstterminen fokuserar vi på hur vi kan förbättra våra ryttare & barns psykiska hälsa.

Med anledning av gällande restriktioner tog förbundsstyrelsen den 24 juni beslut om tillfälliga ändringar och kompletteringar av TR, tävlingsreglementet. Reglerna är reviderade och gäller från 10 augusti.

Under sommarens absolut varmaste dag korades vinnarna i det Skånska Mästerskapet - Hoppning. Vilka fantastiska ryttare vi har!

I år hade vi inte bara en vinnare i Ponnyallsvenskan Div 3 Dressyr utan två stycken. Stort GRATTIS till BÅDE Gärds RF lag 2 OCH Klippans RK (ovan) som har lyckats hålla kämparglöden på topp hela vägen in i mål! HEJA ER!

Sommarkänsla

(2020-07-07 09:15)
Sommaren är här! Vanligtvis brukar den, för oss, inledas med en veckas hårt men oerhört kul arbete på Falsterbo Horse Show för att sedan kulminera i semester. Denna sommar ser annorlunda ut men som vanligt har kansliet stängt v.29-31.

Er vill vi hylla!

(2020-07-02 16:21)
Med pompa och ståt, med stående ovationer och med all konfetti i världen vill vi belysa hur värdefulla ni är för vår sport.

FULK 2020

(2020-07-02 10:03)
Anmäl era ungdomar till höstens Förberedande Ungdomsledarkurs senast den 20 augusti. Kursen syftar att ge unga, 11-14 år, en inblick i vad ledarrollen inom ridsporten innebär och hur man kan fungera som en bra förebild och god kamrat i stallet.

Årsmötet 2020 har till slut kunnat genomföras och den viktiga och fantastiska demokratin har värnats. För första gången någonsin digitalt. Vilken resa, vilka möjligheter, vilken utveckling - Hoppas vi slipper det nästa år :)

Lagledarträff

(2020-06-25 12:21)
Möt Jens Fredricson och de rutinerade lagledarna från Österlens RK! Vi alla längtar till tävlingarna och i höst har vi många serier igång från september till slutet av november. Och i vanlig ordning sker ett uppstartsmöte inför seriestart.

Ge er förening de positiva fördelarna med att ha ungdomar som gått ULK:en. Deltagarna arbetar med kommunikation, samarbete, ledarskap, värdegrund, pedagogik, utvecklar färdigheter i att planera, genomföra och utvärdera aktiviteter och mycket mer.

Medlemskap 2020

Medlemsavgiften för 2020 är oförändrad dvs
Senior 700:-, Junior 500:- (upp t o m året man fyller 19 år),
Supporter 200:-. Knatte 500:- (upp t o m året man fyller  9 år)
Avgiften betalas till bg 5170-8055
Glöm inte att ange personnummer och namn

Anläggningskort för 2020
kostar 1500:- och betalas in på bg 5170-8055. För att lösa detta måste du vara senior- eller juniormedlem.

Styrelsen har beslutat att om man arbetar minst 50 timmar under 2020 då ingår detta i medlemskapet 2021. Fyll i dina timmar på tidskortet som finns i sekreteriatet.

Tillgänglighetsanpassning
u är det klart - Tack alla ni som bidragit!

Bättre underlag och dammfri bana med

CC road®

cc_road

Gå in ocfacebook tumme.images oss påfacebook.images

Åstorpsortens ryttarförening

Sisu

Vecko/månads städning, se info och schema här:

Städschema

Åstorps Cykelklubb tränar på teknikbanan måndagar kl.17-20 och lördagar kl.9-12.

hit counter dreamweaver

Postadress: