Nyheter Svenska Ridsportförbundet

Henrik von Eckermann på Peter Pan tog hem segern i fredagens högsta klass vid den femstjärniga hoppningen i franska St Tropez.

Varje förening behöver ha medlemmar som gillar att jobba när det är aktiviteter, vill stå i kafeterian eller hugga in och måla och spika. Inte minst för att bygga tillhörighet och gemenskap i föreningen.

Fyra ekipage har tagits ut för att representera Sverige på unghäst-VM i fälttävlan i franska Le Lion d’Angers 15-18 oktober.

Fyra kuskar till enbets-VM

(2020-09-17 14:32)
Enbets-VM i sportkörning är ett av få internationella mästerskap som blir av under 2020. Världsmästerskapet avgörs 21-25 oktober i franska Pau och fyra svenska kuskar är nominerade till att delta.

I mars, när coronapandemin bröt ut, rekommenderade både Svenska Ridsportförbundet och Riksidrottsförbundet att till exempel årsmöten skulle skjutas upp eller genomföras digitalt.

Nu stå det klart att årets upplagor av både Folksam Elitallsvenska och Folksam Ponnyallsvenska kommer att avgöras under hösten. Coronapandemianpassade regler och alla tävlingsplatser är klara.

(Uppdaterad 16 september) Svenska Ridsportförbundet följer noga utvecklingen med anledning av smittläget, där det händer mycket och läget förändras fort. Hur situationen påverkar verksamheten utvärderas kontinuerligt.

Om du missat dokumentärserien "Heja Sverigelaget!" finns den på UR SVT Play. Serien handlar om hur det är att leva med en intellektuell funktionsnedsättning och hur viktig idrotten kan vara för att utvecklas och må bra, både fysiskt och psykiskt.

För att få ett underlag till remissvaret på det som i folkmun kallas ”gödselutredningen” eller ”övergödningsutredningen” skickade Svenska Ridsportförbundet i juni ut en enkät. Stort tack till er som tog er tid att svara.

Träning för hopptalanger

(2020-09-14 08:14)
Har du en talangfull unghäst? Landslagsledningen i hoppning bjuder in till träning för förbundskapten Henrik Ankarcrona i höst.

Det blev flera svenska placeringar vid de femstjärniga hopptävlingarna i Valkenswaard, Nederländerna. Och Louise Romeike fortsatte sin segerrad, den här helgen i Tyskland.

Hemmalaget Flyinge RF höll undan hela vägen på Folksam lag-SM i fälttävlan för ponny. Andralaget från arrangörsklubben stod för en raketupphämtning i terrängen och vann bronset. Silvret gick till Katrineholms RF som också avancerade under söndagen.

Enköpingsklubben var bäst i höstens omstart av Folksam Ponnyallsvenska i hoppning. Detta när första omgången i zon Nord reds hos Heby Ryttarförening.

Sara Henriksson, regerande svensk mästare i distansritt, vann den internationella distanstävlingen över 160 km i polska Kliczkow på fredagen.

På Värmdö utanför Stockholm jobbar ett hästigt nätverk för fler och säkra ridvägar tillsammans med kommunen och markägare. Den 13 september firas det framgångsrika arbetet med uteritt.

Medlemskap 2020

Medlemsavgiften för 2020 är oförändrad dvs
Senior 700:-, Junior 500:- (upp t o m året man fyller 19 år),
Supporter 200:-. Knatte 500:- (upp t o m året man fyller  9 år)
Avgiften betalas till bg 5170-8055
Glöm inte att ange personnummer och namn

Anläggningskort för 2020
kostar 1500:- och betalas in på bg 5170-8055. För att lösa detta måste du vara senior- eller juniormedlem.

Styrelsen har beslutat att om man arbetar minst 50 timmar under 2020 då ingår detta i medlemskapet 2021. Fyll i dina timmar på tidskortet som finns i sekreteriatet.

Tillgänglighetsanpassning
u är det klart - Tack alla ni som bidragit!

Bättre underlag och dammfri bana med

CC road®

cc_road

Gå in ocfacebook tumme.images oss påfacebook.images

Åstorpsortens ryttarförening

Sisu

Vecko/månads städning, se info och schema här:

Städschema

Åstorps Cykelklubb tränar på teknikbanan måndagar kl.17-20 och lördagar kl.9-12.

hit counter dreamweaver

Postadress: