Nyheter Svenska Ridsportförbundet

En vecka efter hoppningens premiär är det även dags för västeuropeiska dressyrligan FEI World cup att dra i gång. Första deltävlingen avgörs i danska Herning till helgen och fyra svenska ryttare finns med i startfältet.

Fälttävlan är en fartfylld, spännande och komplex ridsportgren som ställer krav på en allsidig och välutbildad häst. För att hitta talangfulla unga hästar och skapa goda förutsättningar för deras utveckling finns projektet Unga fälttävlanstalanger.

Fyra svenska ekipage deltar i årets till Unghäst-VM i fälttävlan, som avgörs i franska Le Lion d’Angers 20-24/10.

- Ingen ridbana är bättre än sitt underhåll. Det säger professor Lars Roepstorff som tillsammans med ledadande experter ger handfasta råd om ridbaneunderhåll i Svenska Ridsportförbundets ”Ridunderlag – en guide”. En gratis guide i ny upplaga.

Nya rutiner i TDB

(2021-10-18 12:00)
Inför november 2021 blir det nya rutiner i TDB, Tävlingsdatabasen, när det gäller BankID och inloggning.

Lag klara för ponnyfinal

(2021-10-18 08:00)
Tre lag från zon Väst och zon Polar blev de första att avancera till lag-SM final i Folksam Ponnyallsvenska. Nu är också Flyinge RF från zon Syd klara för final.

Under söndagen var det premiär av västeuropeiska hoppligan Longines FEI World Cup i Oslo, Norge. Fyra svenska ryttare fanns med i startfältet, bästa svensk blev Jens Fredricson.

Anna Nilssons fantastiska lilla sto Candy Girl är nu 16 år och avslutar karriären efter helgens fälttävlansfest på Gärds och hon gör det på bästa möjliga vis - med SM-guld!

Under helgen har det pågått internationella hopptävlingar i Samorin, Slovakien. I söndagens avslutande 1,50-klass blev det seger för Hennrik von Eckerman.

Fälttävlansryttarna Sara Algotsson Ostholt, Maria Svane och Anna Svane har representerat Sverige i Strzegom i helgen. Bäst gick det för Sara som tog en tredjeplacering i en trestjärnig lång klass.

Genom Ridsportens Trygghetspris vill vi uppmärksamma och hylla unga ledare som bidrar till en ännu tryggare ridsport. Nu kan du nominera kandidater till priset 2021.

Det är dags för några av världens främsta hoppryttare att ännu en gång göra upp i Global Champions Tour. Helgens tävlingar hålls i Samorin, Slovakien, och tre svenska ryttare finns på plats.

Grevlundas stjärnskott Stephanie Holmén och Flip’s Little Sparrow är tillbaka i hetluften. Efter ett längre uppehåll har de redan slagit till med en GP-seger. Här berättar Stephanie om uppehållet och om ekipagets framtidsplaner.

Det har blivit dags för årets premiär av västeuropeiska hoppligan Longines FEI World Cup. På söndag avgörs första deltävlingen i Oslo och SVT sänder klassen. Flera svenska ekipage har tagit placeringar under helgen.

Listan över World Breeding Federation for Sport Horses domineras av svenskridna hopphästar denna månad. H&M Indiana, King Edward och Catch Me Not S utgör topp tre.

Medlemskap 2021

Medlemsavgiften för 2021 är oförändrad dvs
Senior 700:-, Junior 500:- (upp t o m året man fyller 19 år),
Supporter 200:-. Knatte 500:- (upp t o m året man fyller  9 år)

Anläggningskort för 2021
kostar 1500:- och betalas in på bg 5170-8055. För att lösa detta måste du vara senior- eller juniormedlem.

Styrelsen har beslutat att om man arbetat minst 50 timmar under det gångna året då ingår detta i medlemskapet för nästkommande år. Dvs du arbetar 20 timmar utöver de 30 timmar som gäller för ett aktivt medlemskap.

Åstorpsortens Ryttarförening använder följande swish-nr:

123 440 77 48 gäller vid träningar

123 005 35 87 gäller vid tävling, P&J, P&R

VG Ange vad det gäller, ex dressyr fika, hopp rosett osv

Tillgänglighetsanpassning
u är det klart - Tack alla ni som bidragit!

Bättre underlag och dammfri bana med

CC road®

cc_road

Gå in och facebook tumme.images oss påfacebook.images

Åstorpsortens ryttarförening

Vecko/månads städning, se info och schema här:

Städschema

Åstorps Cykelklubb tränar på teknikbanan måndagar kl.17-20 och lördagar kl.9-12.

hit counter dreamweaver

Postadress: