Nyheter Svenska Ridsportförbundet

När Folksam SM i hoppning på Sundbyholm avslutades med ponnyklasserna var det syskonen Jonathan och Mathilda Hansson som stal showen genom att vinna alla guldmedaljer som stod på spel.

Världsetta + Världsmästare = Världsbäst! Henrik von Eckermann höll ihop det ända fram till mållinjen i VM-finalen och tillsammans med King Edward har han varit felfri genom hela mästerskapet.

Här hittar du alla nyheter från VM i Herning. Läs om hoppningens dubbla guld, paradressyrens kürfinal, dressyrens magiska avslutning, voltigens rekordklasser och mycket, mycket mer.

Finalen i Folksam SM i hoppning avgjordes inte förrän allra sista hindret var passerat – och eftersom det föll förvandlades Fredrik Spetz första SM-guld till ett brons. I stället kunde Niklas Arvidsson inkassera sitt tredje senior-guld.

Det blev Carl-Hugo Westergren, Lilly Landgren och Ebba Danielsson som kammade hem guldmedaljerna när Folksam SM i hoppning för children, junior och young rider avgjordes på Sundbyholm.

Sverige slutade sjua i FEI Eventing Nations Cup, i Has du Pin, Frankrike. En NC-tävling till återstår innan VM i Pratoni, Italien.

Svenska hopplaget höll för favorittrycket och red hem ett historiskt VM-guld i Herning. Och det i överlägsen stil. Guldet var klart redan innan Peder Fredricson red in på banan som sista ryttare.

Charlotte Söderström och Stuteri Arch fick under torsdagen motta det internationella priset FEI Owner of the Year för sina framgångsrika hopphästar H&M All In, H&M Christian K och H&M Indiana.

Ridsportklassikern Ridborgarmärket avgörs i fyra etapper, där det nu står klart att Bälinge Ryttarförening tagit hem kampen om etapp två.

Nytt landslag i hoppning

(2022-08-11 13:00)
Hopplandslaget har uppdaterats med nya namn där trupperna också utökats. Även kriterierna för att ingå i landslagstrupperna har uppdaterats.

Det är inte bara ridsport-VM som pågår just nu utan i England samlas denna vecka världsledande forskare inom hästsportvetenskap för konferensen the International Equitation Science Conference. Hästvälfärdsrådets ordförande är en av huvudtalarna.

De unga ryttarna dominerade när Granngården Riksmästerskap avgjordes på Sundbyholm under söndagen. Endast två av 30 ryttare på prispallen var äldre än 18 år.

SM i sportkörning avgjort

(2022-08-07 16:20)
I helgen arrangerades Folksam SM i sportkörning hos Skogsborgs Rid och Körklubb i Götene. Nio nya svenska mästare har utsetts.

Dressyrryttaren Ronja Kardos på Brännornas Rigoletto tog sig nätt och jämt till den avslutande küren på ponny-EM i Polen. Väl där red hon ihop 72,98 prcent och slutade på tolfte plats.

Som en del av breddserien Granngården Riksmästerskap som just nu pågår på Sundbyholm utanför Eskilstuna har totalt sju vinnare utsetts i Granngården Riksmästerskap Inverkansridning för ponny och children.

Medlemskap 2022

Medlemsavgiften för 2022 är oförändrad dvs
Senior 700:-, Junior 500:- (upp t o m året man fyller 19 år),
Supporter 200:-. Knatte 500:- (upp t o m året man fyller  9 år).

Utförligare information om de olka medlemskapen finns under fliken "Medlemsinformation"

Anläggningskort för 2022
kostar 1500:- och betalas in på bg 5170-8055. För att lösa detta måste du vara senior- eller juniormedlem.

Styrelsen har beslutat att om man arbetat minst 50 timmar under det gångna året då ingår detta i medlemskapet för nästkommande år. Dvs du arbetar 20 timmar utöver de 30 timmar som gäller för ett aktivt medlemskap.

Åstorpsortens Ryttarförening använder följande swish-nr:

123 440 77 48 gäller vid träningar

123 005 35 87 gäller vid tävling, P&J, P&R

VG Ange vad det gäller, ex dressyr fika, hopp rosett osv

Tillgänglighetsanpassning
u är det klart - Tack alla ni som bidragit!

Bättre underlag och dammfri bana med

CC road®

cc_road

Gå in och facebook tumme.images oss påfacebook.images

Åstorpsortens ryttarförening

Vecko/månads städning, se info och schema här:

Städschema

Åstorps Cykelklubb tränar på teknikbanan måndagar kl.17-20 och lördagar kl.9-12.

hit counter dreamweaver

Postadress: