Nyheter Svenska Ridsportförbundet

Från och med 1 juli får arrangörer och aktiva ytterligare ett betalningsalternativ vid anmälan i TDB.

Pether Markne och Ann Catrin ”Ankan” Carlsson är två topptränare som är engagerade av Svenska Ridsportförbundet för att bygga för framtiden. I en särskild satsning har lovande unga hopphästar valts ut för extraträning för de två tränarna.

Efter Folkhälsomyndighetens förändrade rekommendationer att resor på en till två timmar från hemorten kan göras, har Svenska Ridsportförbundet beslutat att utöka upptagningsområdet för tävling.

(Uppdaterad 25 maj) Svenska Ridsportförbundet följer noga utvecklingen med anledning av smittläget, där det händer mycket och läget förändras fort. Hur situationen påverkar verksamheten utvärderas kontinuerligt.

Lär av landslagsryttarna när hoppkapten Henrik Ankarcrona bjöd in kända gäster Live på Instagram under vecka 21. ”Talkshowen” är en del av satsningen Säker med häst i samarbete med Folksam. Du hittar de tre programmen på Instagram.

SM i körning inställt

(2020-05-22 08:25)
Årets SM i sportkörning som var planerat den 6-9 augusti hos Åstorpsortens Ryttarförening är inställt.

Den här våren och försommaren har varit helt annat än vanlig för oss alla. Coronapandemin har stängt stora delar av samhället och det har naturligtvis drabbat både ridsporten och idrotten i stort.

Boosta din sportkarriär

(2020-05-19 14:21)
Är du satsande ryttare eller kusk? Vill du boosta din sportkarriär och coachas av de bästa? Nu öppnar ansökningsperioden till Svenska Ridsportförbundets utvecklingsprogram, nivå 3 och 4.

Inför sommarens ridläger

(2020-05-19 08:15)
Folkhälsomyndigheten meddelade den 18 maj att idrottsskolor, ungdomsläger och liknande kan genomföras med deltagare födda 2002 och senare. Detta förutsatt att verksamheten sker i närområdet och i mindre grupper.

4064 idrottsföreningar och 49 specialidrottsförbund har sökt kompensationsstöd för corona från regeringens krispaket som RF fördelar, meddelar RF på måndagen.

Med anledning av inställda tävlingar och förändringar i tävlingsterminen har Dressyrkommittén beslutat om ändrade kvalregler för SM i dressyr.

Svenska Ridsportförbundet har beslutat att lägga utomhus-SM i hoppning vecka 33 i Falsterbo. Därmed aktualiseras frågan om SM-kval och nu söker förbundet arrangörer till särskilda SM-kval på nationell nivå, inom ramen för de restriktioner som...

Det är få internationella mästerskap för ungdomsryttarna kvar i tävlingsterminen. På onsdagen kom beskedet att EM i hoppning för young rider, junior och children i Vilamoura, Portugal, liksom det samlade Ponny-EM i Polen är inställda.

Svenska Ridsportförbundet har tilldelat Falsterbo årets utomhus-SM i hoppning. SM:et avgörs 11-16 augusti för alla ålderskategorier av ryttare och delas upp på två parallella arrangemang.

Skogslottens Ryttarförening i Norrköping ställde in hopp-SM utomhus i år. Nu får föreningen en ny chans att ordna ett samlat utomhus-SM i hoppning nästa år, 10-15 augusti 2021. Det beslutade Svenska Ridsportförbundet i går.

Medlemskap 2020

Medlemsavgiften för 2020 är oförändrad dvs
Senior 700:-, Junior 500:- (upp t o m året man fyller 19 år),
Supporter 200:-
Avgiften betalas till bg 5170-8055
Glöm inte att ange personnummer och namn

Anläggningskort för 2020
kostar 1500:- och betalas in på bg 5170-8055. För att lösa detta måste du var senior- eller juniormedlem.

Styrelsen har beslutat att om man arbetar minst 50 timmar 2020 ingår detta i medlemskapet 2021. Fyll i dina timmar på tidskortet som finns i sekreteriatet.

Tillgänglighetsanpassning
u är det klart - Tack alla ni som bidragit!

Bättre underlag och dammfri bana med

CC road®

cc_road

Gå in ocfacebook tumme.images oss påfacebook.images