Nyheter Svenska Ridsportförbundet

Dressyrcupen Mats Mellberg P12 Ride and Learn Region Heat är i full gång runt om i landet. Cupen, som är tillägnad de allra yngsta dressyrryttarna, avgörs med final under SM i Jönköping.

13 svenska hoppryttare är klara för start på Stockholms Stadion 17-19 juni. Förbundskapten Henrik Ankarcrona har tagit ut nio ryttare till de femstjärniga klasserna och fyra ryttare till U25-klasserna.

Tre svenska WE-ryttare befinner sig i Tyskland till helgen för att rida de stora internationella tävlingarna med VM-kval. Det började med svensk seger i dressyren!

Under 2022 har Riksidrottsförbundet möjliggjort för Svenska Ridsportförbundets medlemsföreningar att söka ekonomiskt stöd för uppstart och utveckling inom diverse områden för att främja paraverksamhet.

Äntligen är sommarens stora nationaldagstävlingar på Strömsholm tillbaka! Årets evenemang är fullspäckat med sport – SM i dressyr, paradressyr och final i Folksam Ponnyallsvenska är bara några av höjdpunkterna.

Houghton Hall i Storbritannien står värd när andra omgången av FEI Nations Cup Eventing ska avgöras. Vid den första deltävlingen tog Sverige en tredje plats. Här hittar du all info om helgens tävlingar.

Helgtider på kansliet

(2022-05-24 11:00)
Den här veckan är Svenska Ridsportförbundets kansli och växel stängd torsdag den 26 maj, som är Kristi Himmelfärd och röd dag, samt även fredag den 27 maj.

Nu har tio av 20 deltävlingar i den populära Folksam Ponny Cup/SM inverkanshoppning ridits. Fem ekipage har tagit täten i tre kategorier.

Dags för GCT i Hamburg

(2022-05-24 07:50)
Till helgen avgörs Longines Global Champions Tour och Global Champions League i tyska Hamburg. Linda Heed finns på plats för att representera Sverige.

Storformen har smugit sig på och på söndagen slog den sammansvetsade duon till med en stor seger vid GP-hoppningen i tyska Gross Viegeln. - Det betyder väldigt mycket, just eftersom jag har varit ifrån de här sammanhangen, säger Irma Karlsson

Tvåa, tvåa, tvåa, trea, trea och femma. Med resultat på jämn och hög nivå regerade de tre svenska lagryttarnas dressyrens Nations Cup i Compiégne och vann överlägset efter två dagars tävlande.

Hon fick chansen att återförenas med Crusader Ice. Då tackade Stephanie Holmén för förtroendet med att vinna tvåstjärnig GP i danska Uggerhalne. – Fantastiskt! Väldigt, väldigt bra, säger chefen Lisen Bratt Fredricson.

Mia Svensson lämnar rollen som landslagsledare i distansritt för att fokusera fullt ut på sitt uppdrag som landslagsveterinär. I stället blir det erfarna assisterande landslagsledaren Frida Westlund som kliver fram.

Det slog gnistor om Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana på Longines Global Champions Tour i St Tropez. Efter en briljant omhoppning vann de lördagens Grand Prix, en miljon kronor och en plats i superfinalen i Prag.

Sverige har inlett dressyrens Nations Cup i Compiégne superstarkt. När Patrik Kittel lämnade banan som sista svenska ekipage första dagen tog Sverige en klar ledning. - Nu ser det väldigt bra ut, säger förbundskapten Bo Jenå.

Medlemskap 2022

Medlemsavgiften för 2022 är oförändrad dvs
Senior 700:-, Junior 500:- (upp t o m året man fyller 19 år),
Supporter 200:-. Knatte 500:- (upp t o m året man fyller  9 år).

Utförligare information om de olka medlemskapen finns under fliken "Medlemsinformation"

Anläggningskort för 2022
kostar 1500:- och betalas in på bg 5170-8055. För att lösa detta måste du vara senior- eller juniormedlem.

Styrelsen har beslutat att om man arbetat minst 50 timmar under det gångna året då ingår detta i medlemskapet för nästkommande år. Dvs du arbetar 20 timmar utöver de 30 timmar som gäller för ett aktivt medlemskap.

Åstorpsortens Ryttarförening använder följande swish-nr:

123 440 77 48 gäller vid träningar

123 005 35 87 gäller vid tävling, P&J, P&R

VG Ange vad det gäller, ex dressyr fika, hopp rosett osv

Tillgänglighetsanpassning
u är det klart - Tack alla ni som bidragit!

Bättre underlag och dammfri bana med

CC road®

cc_road

Gå in och facebook tumme.images oss påfacebook.images

Åstorpsortens ryttarförening

Vecko/månads städning, se info och schema här:

Städschema

Åstorps Cykelklubb tränar på teknikbanan måndagar kl.17-20 och lördagar kl.9-12.

hit counter dreamweaver

Postadress: